НБА се вратио! Локација поклапања је потврђена! Лакерс Лост Хоме Адвантаге

- Jun 15, 2020-

7d08-itvqccc2594337

Прошло је 70 дана од укидања лиге 12. марта и сада се НБА коначно враћа! 21. маја, по пекиншком времену, према више извештаја, ако не буде несрећа, Ксиао Хуа ће реванш објавити у јуну.

f496-itvqccc2594383

ЕСПН је открио да ће лига 1. јуна донети политику којом ће омогућити тиму да се сети играча који су напустили дом, и проширити садржај тренинга да уложи више тимског особља. Тада ће лига формално предузети први корак за наставак сезоне.

85db-itvqccc2594423

Тренутни почетни план НБА ГГ # 39 је окупити играче за две недеље и изоловати их на временски период. Након тога, играчи су распоређени у трајању од 1-2 недеље личног тренинга на тренинзима екипе ГГ 39, а затим је одржан званични тренинг камп у трајању од 2-3 недеље како би им помогли да се припреме за поновни почетак сезоне.

Међутим, нису сви играчи у Сједињеним Државама, а неки играчи, укључујући Еаст Циц, вратили су се у своје матичне државе током суспензије. Не само НБА, друге лиге имају сличне ситуације. Из тог разлога, председници главних спортских лига у Северној Америци заједнички су затражили помоћ од владе и уверени су да ће добити помоћ владе по том питању.

95f8-itvqccc2594508

Након поновног покретања, НБА се још увијек нада да ће наставити редовну сезону у што већем броју. Репортер Мике Фисхер открио је да су тимови у основи завршили око 65 утакмица. Лига разговара са шефовима како би смањила редовне сезоне на 70 утакмица ове сезоне. У четвртак по локалном времену, Унија ће одржати конференцијски позив за расправу о том питању.201812151717119744015

профил компаније

Ми смо шампионски произвођач прстенова са више од 15 година искуства. Имамо властити студио за развој производа и врхунску технологију и машине ГГ # 39; Производи се продају широм света и воле их купци у европским и америчким земљама. Успоставили смо дугорочан кооперативни однос са међународним компанијама за теретни саобраћај, брзим логистичким услугама и савршеним системом постпродајне услуге. За купце са великим поруџбинама, направићемо уметничка дела прстена унапред у складу са вашим захтевима и пружити вам узорке бесплатно. Ако имате било каквих питања, обратите се свом стручњаку за кориснике.