Јамесова 6 неполомљивих записа, следећи циљ у историји

- Jul 07, 2020-

75f4-iwasyeh6742535

7. јула штитници Цлипперса били су позитивни на Схамет Нев Цоронавирус. Поред тога, Хеат има трећег играча позитивно тестиран, а поред играча које је особље Хеат-а такође потврдило нову круну. Поред тога, подаци 5. јула показали су да је у Сједињеним Државама било више од 2,83 милиона случајева нове коронарне пнеумоније. Флорида је најтеже погођена држава. Флорида је пре неколико дана потврдила пробој од 10.000 случајева у једном дану. За четвртфинале, НБА звезда Барклеи није оптимистичан. Рекао је: ГГ куот; Не верујем ГГ # 39; мислим да имамо шансу да довршимо реванш, ГГ куот; Барклеи је рекао. ГГ куот; Ово ће наштетити многим људима. Они ће изгубити посао и утицати на будућност. Очигледно је да је Флорида пуна. Најгоре место на свету, пустили смо тамо 22 екипе, као и ВНБА, МЛС (Америцан Мајор Леагуе Соццер). Не знам како ћемо истрајати 3 месеца, вероватноћа да ћемо остати 3 месеца без избијања, мислим да је немогућа.


Такође је 2. јула Лакерс потписао ЈР Смитх након што се Брадлеи повукао из реванша. Додатак Смитха омогућио је Лејкерима да одрже оригиналну конкурентност. 29. јуна, према поновној симулацији индекса борбене снаге БПИ, ЕСПН ГГ, Милваукее Буцкс је освојио 42,5%, Лос Ангелес Лакерс 19,9%, Торонто Рапторс 9,3%, Бостон Целтицс 7,8% и Лакерс. Од почетка суспензије, смањила се 50% шанса за освајање шампионата. Међутим, главни играч тима ГГ, Нонг Меи, у интервјуу је рекао да је Лакерс ГГ # 39; шансе за освајање шампионата треба да буду веће након дуже суспензије.


Било да је то брат Нонгмеи или апсолутно Џејмс, он није престао да тренира од почетка нове епидемије круне. Као што је споменуто у претходном чланку, 36-годишњи Јамес мора се надати да ће што пре реванширати. За остале младе играче може чекати или чак одустати од реванша, али за ветерана који ме не чека, реванш је дефинитивно први избор. Чак и ако је Јамес одржао висок степен самодисциплине, чак и ако је његово физичко стање још увек одлично, али не можете избећи девастације година, колико енергије Јамес може да игра је веома вредно питање. Што се тиче недавних слика о Јамесовом тренингу које су објавили Лејкерси и званично видећи да је његово стање и даље добро.

8d3b-iwasyeh6744154

Најбољи запис је да је Јамес такође одржао рекорд од најмање 25 поена по утакмици у 15 сезона. Јамес није стрелац Харден ГГ-а за експлозивност, али Јамес ГГ # 39; могућност излаза по игри је стабилна. Најстрашнији део ове плоче је континуитет. Чак и ако су други играчи ГГ # 39; способност бодовања експлодира, забрањено је да неке повреде у сезони утичу на просек бодовања током целе сезоне. Чак и ако неки играчи после таласа још увек имају експлозивну способност бодовања, они имају проблем да одржи дугорочно здравље без Џејмса.

Али још страшније од ових записа је то што је Џејмс можда на истој бини као и сопствени син. Тренутно је Бровние бруцош. Ако прође добро, Скица Бровна 2023. године ући ће у НБА. Уз физичку кондицију Јамеса ГГ-а, играће још три сезоне. Није немогуће, то јест, Јамес може срушити два рекорда суза и духова за 3 или 4 године: постати историјски краљ бодовања НБА + отац и син НБА на истој бини.