Како се стварају ови чаробни записи НБА-е?

- Jul 07, 2020-

Као што сви знамо, са убрзањем офанзивног ритма и променом одбрамбених правила, лига сада улази у еру ГГ "података који врше ГГ". Један од најдиректнијих доказа је да ако је играч пре три године добио трипле-доубле, то је још увек велика вест. Међутим, сада скоро сваког дана играња могу добити троструке парове. Другим речима, троструки парови постали су све више и више ГГ "мање вредан ГГ".

cbb9-iwasyeh6659607

Међутим, чак и ако се подаци поново надувају, неки су подаци и даље врло невероватни. У наставку погледајте неке чудне податке у историји, неке су врло доминантне, неке помало чудне, а неке помало смешне.


100 поена и 25 скокова

basketball

С обзиром на потешкоће, 100 бодова Цхамберлаин ГГ-а у једној игри дефинитивно се може сврстати у прво троје у историји. У сцени против Кницкса, Цхамберлаин је постигао 36 од 63 шута, постигао 100 поена, а такође је ухватио и 25 скокова. Занимљиво је да је Цхамберлаин мислио да ће његових 100 бодова ускоро бити пробијено. Међутим, прошло је скоро 60 година, а најближи је само Кобе ГГ # 39; 81 бод.

021b-iwasyeh6660329


8 прекршаја, 6 прекршаја

Преступи нису чудни, а шест прекршаја нису неуобичајене, али чудно је добити 6 прекршаја после само 8 минута игре. Јан Веселли, који је играо за Визардс 2013. године, то је и учинио. У само 8 минута оставио је 6 прекршаја. Вриједно је споменути да то није учинио само Јан Веселли. Као што знате, Баттле је некада имао такву игру. То је била битка 2 његове каријере. У игри је играо 8 минута. На 2 од 3 поготка постигао је 4 поена, али је примио и 6 прекршаја.

0 секунди 1 обртај

Било да се ради о грешкама, скоковима, асистенцијама или грешкама, претпоставка добијања података је играње, али Русселл Бутлер је 2012. године завршио ГГ "наизглед немогућ задатак ГГ", играјући 0 секунди Зхонг, љутња на огрлицу 1 грешка -специфична ситуација је ова, после тајм-аута Бутлер је смењен, сервирао је на страну, неочекивано истекло 5 секунди прекршаја, а затим је поново замењен, тако да је постојала друга Супер ретка ситуација у којој је послата једна грешка.