6 великих играча са мање од 8,3% изгледа друго место на истоку, а не Леонард?

- Jul 06, 2020-

news-aHR0cDovL2luZXdzLmd0aW1nLmNvbS9uZXdzYXBwX21hdGNoLzAvMTIwNDQ0MjIzMTYvMA

Првак који је бранио Торонто Рапторс ове сезоне је натјерао људе да се брину за своје изгледе током сезоне. Разлог је тај што је њихов вођа прошле сезоне, Кавхи Леонард, објавио талент за Лос Ангелес Цлипперс током сезоне.


Као резултат, Рапторс ГГ # 39; тржиште је потпуно пало, па чак и неки стручњаци верују да не могу ући у плаи-офф ове сезоне, а камоли да направе таласе у доигравању у покушају да одбрани свој наслов.


Али сада, чини се да чињенице дају тим стручњацима шамар у лице. Рапторси из Торонта тренутно се налазе на другом месту на Истоку са резултатом 46-18. Иза њих су топ екипе Целтицса, 76ерса и Хеат-а на Истоку. Неочекивано, Рапторс ГГ # 39; рекорд је бољи од оног о Цлипперсу, кога нико не може замислити прије почетка сезоне.

news-aHR0cDovL2luZXdzLmd0aW1nLmNvbS9uZXdzYXBwX21hdGNoLzAvMTIwNDQ0MjIzMTcvMA

И све се то играло са тимом пуним повреда: до сада су ове сезоне Рапторси одиграли 64 утакмице регуларне сезоне, Сиакам је одиграо 53 утакмице, Киле Ловри је одиграо 52 утакмице, Ибака је одиграо 50 утакмица, Ван Флеет је одиграо 48 утакмица, Повелл је играо 44 игре, а Марц Гасол је одиграо 36 утакмица. Људи не могу да помогну, али уздахну, какву борбену снагу Раптори могу у здравом облику избити.


Срећом, долази ова сцена. Према извештајима америчких медија, тренутни Раптори су се опоравили од повреда. Када крене реванш, Рапторс ће са здравим ставом доћи до доигравања.


Прошле сезоне навијачи су сматрали да је Леонард тај тим довео на тако одличан ниво. Ове су сезоне остали играчи Рапторса прогутали дах, а сада су коначно доказали да је и без Леонарда њихова снага довољна да Рапторси постану врхунска сила на истоку.

news-aHR0cDovL2luZXdzLmd0aW1nLmNvbS9uZXdzYXBwX21hdGNoLzAvMTIwNDQ0MjIzMjAvMA

Повелл се скоро удвостручио, просечно постижући 8,6 поена прошле сезоне на 16,4 поена ове сезоне, укупна стопа пуцања достигла је 50,4%, а такође може погодити 2,1 са троцифреним пуцањем од чак 39,8%. Направите 3-поен.


Ако Рапторс ове сезоне прође даље у плеј-офу од Цлипперса или чак успешно одбрани наслове, то ће постати инспиративна прича. Сачекајмо доигравање!