Champion Ring Manufacturing ima više od 20 godina sportskog nakita i modnog nakita u Kini. Imamo vlastiti studio i postali smo jedan od vodećih dobavljača nakita u Kini.


Danas naši proizvodi uglavnom uključuju: prstenove za prvenstvo, muške prstenove, prstenove za prvenstvo, prstenove, ogrlice, 925 srebro, nakit od mesinga, nakit od nehrđajućeg čelika, nakit od legure i AAA kubični cirkonij, kao i kristal i smolu i biser.


 

工厂图片-6.jpg

Fabrika Champion Ring Manufacturing se nalazi u Kini. Kao globalni dobavljač sportske opreme, modnih dodataka, srebra 925 i drugih proizvoda od nakita, imamo mogućnost da opslužujemo sve kupce širom svijeta.

IMG20170527125831-1.jpgNaši proizvodi uglavnom uključuju:

                                             

1,   Prvenstvo

冠军戒切面图2,, Prvenstva Remenje, Muški prstenovi Sports Drugi sportski nakit i dodaci

Nakit od 3, 925 sterling srebra

4, modni nakit kao što su mesing nakit, nakit od nehrđajućeg čelika, nakit od legure

Proizvodimo i isporučujemo sve vrste nakita i proizvoda od poklon paketa širom sveta .

工厂图片-5.jpg


Uvek osećamo da je svaki uspeh naše kompanije u direktnoj vezi sa kvalitetom proizvoda koje nudimo. Oni zadovoljavaju najviše zahtjeve kvalitete kao što je navedeno u BSCI, SGS smjernicama i našem strogom sustavu kontrole kvalitete.

Naša oprema i objekti u kompletnoj industrijskoj liniji:

CNC graviranje i glodanje, peć za talionicu, stroj za tlačno lijevanje, stroj za poliranje, kompresor zraka, vakuum mašine,

Ultrazvučne mašine za čišćenje.

Spremni smo za dizajn i proizvodnju proizvoda po standardnim i prilagođenim specifikacijama.

工厂图片-4.jpg


Naši klijenti dolaze iz zemlje i inostranstva. Svi naši menadžeri prodaje mogu komunicirati s vama na tečnom engleskom jeziku.

image

glavno tržište:


Sjeverna Amerika 45,00%


Evropa 15.00%


Afrika 20.00% \ t


Pored naših postojećih kalupnih proizvoda, naša kompanija podržava i OEM i ODM, što znači da možemo napraviti nakit prema 3D crtežima ili uzorcima kupaca. Naš sistem kontrole kvaliteta se sprovodi korak po korak u svim proizvodnim procesima. Pored toga, naša tehnička podrška je izvanredna.


1, usluga pre-prodaja: profesionalni dizajneri, prodajno osoblje kako bi se osiguralo vaše zadovoljstvo i sigurnost.


2, u prodaji: Direktor fabrike proverava proizvodnu situaciju svaki dan i blagovremeno ažurira informacije prodajnom osoblju i menadžeru.


3, nakon prodaje: potvrda o isporuci, povratne informacije kupaca, rješenje za rješavanje šteta.